Ongediertewering

Het weren van ongedierte is een duurzame langetermijn oplossing voor ongedierte problemen. Deze problemen komen namelijk überhaupt niet voor als ongedierte in de eerste plaats niet binnen kan komen. Vooral in oudere huizen en gebouwen schort het er nog wel eens aan. Maar ook bij nieuwbouw of verbouw wordt er vaak te weinig rekening gehouden met de toegankelijkheid van ongedierte. Deze problemen zijn vaak niet goed zichtbaar. Bestrijding Service Friesland heeft zich gespecialiseerd in het in kaart brengen van weringsproblemen en uiteraard ook in het oplossen ervan. Door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0643064444 kunnen wij je van meer informatie voorzien. Of je kunt verder lezen om meer te weten te komen over wering en weringsmaatregelen.

(On)gediertewering door Bestrijding Service Friesland

 • Grondige inspectie
 • Foto en filmmateriaal van de gebreken
 • Uitgebreid advies
 • Uitvoeren weringswerkzaamheden

"Weren is het nieuwe bestrijden"

Het toepassen van bestrijdingsmiddelen wordt steeds meer aan banden gelegd en er komen almaar minder nieuwe bestrijdingsmiddelen op de markt. Daarnaast vinden ook steeds meer mensen het onverantwoord of zielig om bestrijdingsmiddelen of klemmen te gebruiken om ongedierte te bestrijden. Veel bestrijdingsmiddelen zijn namelijk belastend voor het mileu. Gif voor knaagdieren (rodenticiden) komt in de voedselketen terecht en kan dus ook schadelijk zijn voor dieren waarvoor het gif niet bedoelt is. Denk aan roofvogels die muizen opeten of een huisdier dat per ongeluk van het bestrijdingsmiddel eet. Gif dat voor insecten (insecticiden) is bedoeld kan ook schadelijk zijn als het bijvoorbeeld in het oppervlaktewater terecht komt. Daarom richt Bestrijding Service Friesland zich in steeds grotere mate op wering van ongewenste bezoekers in huis of binnen het bedrijf. Goede wering maakt het gebruik van gif in veel gevallen overbodig.

Veel voorkomende weringsproblemen

 • Ongedierte wering FrieslandOpen stootvoegen
 • Open ventilatiegaten
 • Leidingdoorvoeren
 • Gebreken kruipruimte
 • Open spouw
 • Gebreken in dakbeschot
 • Bouwkundige gebreken

Muizen, ratten, steenmarters maar ook vogels en insecten weten vaak met speels gemak hun weg naar binnen te vinden. Lekker warm, beschut en als het meezit wordt er ook nog voorzien in hun voedselbehoefte. Ze nestelen zich in de spouwmuur, op het plafond, ergens in de kruipruimte of "gezellig" in de keuken. In veel gevallen kan dit voorkomen of verholpen worden door een grondige inspectie uit te laten voeren door Bestrijding Service Friesland. Stoffige zolders en vochtige kruipruimtes, wij komen op die plekken waar je zelf liever niet komt maar waar de weringsproblemen zich vaak wel bevinden. Wij geven uitgebreid advies over te nemen maatregelen maar kunnen deze werkzaamheden ook uitvoeren zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken. Alle werkzaamheden worden in overleg uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken prijs.

Vogelwering en marterwering

Er zijn verschillende aanbieders van vogel en marterwering actief. Bestrijding Service Friesland is één van de weinigen die het hele pakket kan bieden. Het in kaart brengen van het ongedierte activiteit, bestrijding uitvoeren waar nodig en je huis of bedrijf op een duurzame manier voor de lange termijn (on)gediertevrij houden. Dit alles doen we met de gedachte dat (on)gedierte een plek en nut heeft alleen niet in huis of binnen het bedrijf. Onze methode voor het toepassen van marter en vogelwering sluit naadloos aan bij deze filosofie.
Ongediertewering 

 

Vraag een offerte aan

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

06 43064444