Ongediertebestrijding Drachten

Ongediertebestrijding DrachtenVANWEGE DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ TOT EN MET 14 AUGUSTUS GESLOTEN. DAARNA ZIJN WIJ U GRAAG WEER VAN DIENST!


Welkom op de website van Bestrijding Service Friesland bezoekt! Je bent hier waarschijnlijk omdat je last hebt van ongedierte. Dan ben je nu in ieder geval op de juiste plek om er weer vanaf te komen. Want met de kennis en kunde van Bestrijding Service Friesland zorgen we ook voor ongediertebestrijding in regio Drachten zodat ongedierteproblemen snel tot het verleden behoren.

Door nu te bellen met 06 43064444 of door het invullen van het contactformulier kunnen we een afspraak maken of kun je je laten informeren over de werkwijze van Bestrijding Service Friesland. Ook als je op zoek bent naar meer informatie aangaande ongedierte dan kun je hierover meer vinden op deze site. 

 

Muizenbestrijding DrachtenMuizenbestrijding Drachten

Aangezien muizen bijna overal ter wereld wel voorkomen, ontkomen we er ook in Drachten en omgeving niet altijd aan. Muizen in huis. Of op kantoor, in de winkel of zelfs in je stacaravan. Waar mensen zijn daar zijn muizen. Soms op onbereikbare plekken zoals op het plafond of in de muren maar vaak zie je ze ook gewoon lopen. In dat geval kun je het beste contact opnemen met de bestrijder van ongedierte in Drachten en Smallingerland. Lees hier meer over muizenbestrijding door Bestrijding Service Friesland.

 

Rattenbestrijding DrachtenRattenbestrijding Drachten

Als je in je woon of werkomgeving te maken hebt met de aanwezigheid van ratten dan wil je hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Met ruime kennis en ervaring op het gebied van de bruine rat en de bestrijdingsmogelijkheden met maar vooral ook zonder gif, zorgen wij ervoor dat de overlast snel tot het verleden behoort. Hier kom je meer te weten over hoe wij dat doen.

Steenmarters in DrachtenSteenmarters in Drachten

Als er één soort "ongedierte" is dat vaak de kranten haalt in Friesland dan is het wel de steenmarter. Knagen aan bekabeling in de auto, dakisolatie dat wordt gesloopt, stank en geluidsoverlast en tegelijkertijd nog beschermd ook. Daarom valt dit wilde dier eigenlijk ook niet onder ongedierte. Maar als je er last van hebt, dan wil je er maar wat graag vanaf! Bestrijding Service Friesland heeft zich gespecialiseerd in steenmarterproblematiek binnen de geldende wetgeving. Hoe wij te werk gaan in het geval van steenmarteroverlast lees je hier.

 

Wespenbestrijding DrachtenWespenbestrijding Drachten

Als je het hebt over ongedierte en overlast dan is de wesp wel het diertje waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Zeker in de warmste dagen van de zomer kunnen wespen een ware plaag vormen. Als je dan een wespennest in je huis of in je tuin hebt dan ben je er helemaal mooi klaar mee. Al ben je er zeker klaar mee als je Bestrijding Service Friesland inschakelt voor het bestrijden van het wespennest. Vaak nog dezelfde dag en met garantie! Meer weten over wespenbestrijding in Drachten en gemeente Smallingerland? Klik dan hier.

Ongediertebestrijding Drachten

Naast bovengenoemde veel voorkomende soorten ongedierte is Bestrijding Service Friesland je ook graag van dienst bij overlast van andere kruipende, vliegende, gravende en knagende soorten ongedierte zoals zilvervisjes, kakkerlakken, mieren en vlooien. Staat het beestje waar je last van hebt er niet bij of weet je niet met wat voor ongewenste huisdieren je te maken hebt? Ook dan zijn we je natuurlijk graag van dienst in Drachten en gemeente Smallingerland. Telefonisch staan we je graag te woord om tekst en uitleg te geven. Als je via het contactformulier reageert dan nemen wij contact met je op.
 

Ongediertebestrijding door Bestrijding Service Friesland

Service staat bij ons hoog in het vaandel zoals onze naam al doet vermoeden. We zijn bekend met de in Drachten en omgeving voorkomende soorten ongedierte en bieden voor oplossing op maat voor elk voorkomend ongedierteprobleem. Of het nu gaat om het bestrijden en weren van bijvoorbeeld muizen en ratten, het buitenhouden van steenmarters of het bestrijden van een wespennest, wij hebben de middelen en de ervaring om je snel en effectief van het ongedierte te verlossen. We nemen de tijd om je te informeren en te adviseren over te treffen maatsregelen. Als er weringsmaatregelen getroffen kunnen worden dan kunnen wij deze voor je uitvoeren om herhaling van het probleem te voorkomen.

Bestrijding Service Friesland inschakelen bij last van ongedierte in Drachten betekent voor jou:

  • Gecertificeerde bestrijding
  • We zijn snel ter plaatse
  • Afspraak is afspraak
  • Grondige bestrijding, inclusief uitgebreid advies
  • Waar mogelijk en wenselijk voeren we weringswerkzaamheden uit
  • We werken alleen met materialen en middelen van hoogwaardige kwaliteit
  • Duidelijk kostenplaatje
Vraag een offerte aan

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

06 43064444