Bestrijding Service Friesland IjsbadBestrijding Service Friesland is opgericht door Daan Constandse. Daan heeft zijn scholing gehad bij één van de grootste professionele ongediertebestrijders van Nederland. Hierdoor heeft hij ruime ervaring opgedaan in alle facetten van het beheersen en bestrijden van ongedierte.

Zoals de naam al aangeeft richten wij ons op het beheersen en bestrijden van ongedierte in de provincie Friesland met de nadruk op Service. Wij zijn ervan overtuigd dat het leveren van goede service leidt tot de beste samenwerking tussen ons bedrijf en onze klanten zodat ongedierteproblemen met daadkracht kunnen worden opgelost. Daarom richten wij ons ook uitsluitend op de provincie Friesland. We hebben brede kennis van de lokale ongediertespreiding en opererend vanuit Warten (bij Leeuwarden) zijn wij altijd snel ter plaatse.
ongediertebestrijding Friesland, provincie Friesland, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Joure, Grou

Door onze brede ervaring en kennis binnen verschillende branches, leveren wij service aan onder andere particulieren, campings, vakantieparken, woningbouwverenigingen, horeca, midden- en kleinbedrijf, makelaars, aannemers en zorginstellingen

Bestrijding Service Friesland is via het CPMV (Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid) gecertificeerd. Voor deze certicering volgen wij regelmating cursussen en bijscholingen om onze kennis uit te breiden en de op de hoogte te blijven van geldende regels en wetgeving.

Vraag een offerte aan

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

06 43064444