Ongediertebestrijding Leeuwarden

Dé ongediertebestrijder van Leeuwarden en omgeving

 

Ongediertebestrijding LeeuwardenLeuk dat je de website van Bestrijding Service Friesland bezoekt! Al is de reden van je bezoek waarschijnlijk wat minder leuk. Je hebt last van ongedierte. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres om op korte termijn weer van de ongewenste bezoekers verlost te worden, ook voor bestrijdingservice in Leeuwarden en omgeving. Of je nu last hebt van muizen, ratten, steenmarters, wespen of andere ongenode gasten. Bestrijding Service Friesland heeft de kennis en kunde in huis om je van de overlast af te helpen

In Leeuwarden en omgeving bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt voor nagenoeg alle soorten ongedierte die hier voorkomen. Vul het contactformulier of bel 06 43064444 voor meer informatie of voor een afspraak.

Muizenbestrijding LeeuwardenMuizenbestrijding Leeuwarden

Aangezien muizen bijna overal ter wereld wel voorkomen, ontkomen we er ook in de gemeente Leeuwarden niet altijd aan. Muizen in huis. Of op kantoor, in de winkel of zelfs in je stacaravan. Waar mensen zijn daar zijn muizen. Soms op onbereikbare plekken zoals op het plafond of in de muren maar vaak zie je ze ook gewoon lopen. In dat geval kun je het beste contact opnemen met de bestrijder van ongedierte in de gemeente Leeuwarden. Lees hier meer over muizenbestrijding door Bestrijding Service Friesland.

 

Rattenbestrijding LeeuwardenRattenbestrijding Leeuwarden

Als je in je woon of werkomgeving te maken hebt met de aanwezigheid van ratten dan wil je hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Met ruime kennis en ervaring op het gebied van de bruine rat en de bestrijdingsmogelijkheden met maar vooral ook zonder gif, zorgen wij ervoor dat de overlast snel tot het verleden behoort. Hier kom je meer te weten over hoe wij dat doen.

Steenmarters in LeeuwardenSteenmarters in Leeuwarden

Als er één soort "ongedierte" is dat vaak de kranten haalt in Friesland dan is het wel de steenmarter. Knagen aan bekabeling in de auto, dakisolatie dat wordt gesloopt, stank en geluidsoverlast en tegelijkertijd nog beschermd ook. Daarom valt dit wilde dier eigenlijk ook niet onder ongedierte. Maar als je er last van hebt, dan wil je er maar wat graag vanaf! Bestrijding Service Friesland heeft zich gespecialiseerd in steenmarterproblematiek binnen de geldende wetgeving. Hoe wij te werk gaan in het geval van steenmarteroverlast lees je hier.

 

Wespenbestrijding LeeuwardenWespenbestrijding Leeuwarden

Als je het hebt over ongedierte en overlast dan is de wesp wel het diertje waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Zeker in de warmste dagen van de zomer kunnen wespen een ware plaag vormen. Als je dan een wespennest in je huis of in je tuin hebt dan ben je er helemaal mooi klaar mee. Al ben je er zeker klaar mee als je Bestrijding Service Friesland inschakelt voor het bestrijden van het wespennest. Vaak nog dezelfde dag en met garantie! Meer weten over wespenbestrijdinging in gemeente Leeuwarden? Klik dan hier.

Bestrijding - Wering - AdviesOngediertebestrijding Leeuwarden

Naast bovengenoemde veel voorkomende soorten ongedierte is Bestrijding Service Friesland je ook graag van dienst bij overlast van andere kruipende, vliegende, gravende en knagende soorten ongedierte zoals zilvervisjes, kakkerlakken, mieren en vlooien. Staat het beestje waar je last van hebt er niet bij of weet je niet met wat voor ongewenste huisdieren je te maken hebt? Ook dan zijn we je natuurlijk graag van dienst in Leeuwarden en omgeving. Telefonisch staan we je graag te woord om tekst en uitleg te geven. Als je via het contactformulier reageert dan nemen wij contact met je op. 


Ongediertebestrijding door Bestrijding Service Friesland

Daan Constandse - Bestrijding Service FrieslandBij ongediertebestrijding komt tegenwoordig meer kijken dan alleen het strooien of spuiten van gif. Gevestigd in de gemeente Leeuwarden biedt Bestrijding Service Friesland ook in Leeuwarden een complete service waarbij het uiteraard het belangrijkste is dat je verlost wordt van vervelende beestjes. Maar daarnaast bieden wij een complete service door te adviseren en te informeren over het ongedierte waar je last van hebt en helpen wij herhaling van de overlast tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld door weringswerkzaamheden uit te voeren en leefomstandigheden voor ongedierte zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Bestrijding Service Friesland inschakelen bij last van ongedierte in Leeuwarden betekent voor jou:

  • Gecertificeerde bestrijding
  • We zijn snel ter plaatse
  • Afspraak is afspraak
  • Grondige bestrijding, inclusief uitgebreid advies
  • Waar mogelijk en wenselijk voeren we weringswerkzaamheden uit
  • We werken alleen met materialen en middelen van hoogwaardige kwaliteit
  • Duidelijk kostenplaatje
Vraag een offerte aan

Laat een boodschap achter via het contactformulier.

Of bel

06 43064444